Op deze pagina kunt u recensies lezen, ook kunt u zelf een recensie toevoegen via marktplaats!

Klik hier om een recensie te plaatsen via marktplaats!

Na een eerste contact met Adriaan kwam Igor mijn huis schilderen, woonkamer, keuken en hal.
Hij kwam van tevoren kijken en een inschatting maken over de werkzaamheden. Een dag later is hij begonnen en nog weer een dag later was alles klaar. Binnen de tijd en perfect gedaan.
Ik ben echt superblij met het werk dat Igor heeft afgeleverd en dat alles ook nog voor een zeer mooie prijs.
Als ik iemand weet die ook dit soort werkzaamheden wil laten uitvoeren zal ik hem zeker aanbevelen.

De kozijnen aan zowel de voorkant en achterkant als mede de balkonnen zijn door Adriaan en zijn mannen onder handen genomen. De schilders werken erg netjes en het schilderwerk ziet er top uit.

In mijn nieuwe appartement heb ik de muren laten schilderen en laminaat laten leggen. Ze hebben net werk afgeleverd en kwamen hun afspraken ook goed na. En dit alles ook nog voor een nette prijs. Ik zou ze zeker aanbevelen!

Via Adriaan kwam Igor mijn huis schilderen. Ik ben SUPER tevreden. Igor heeft absoluut hard gewerkt, was in “now-time” klaar met de klus en alles ziet er prima uit. VAKWERK!!!! Ik zal zeker dit adres doorgeven als ik mensen hoor die een dergelijke klus hebben. Nogmaals: Topkwaliteit voor een super prijs!!

Ellen Mark
Onze klant

Twee weken geleden hebben we ons hele huis laten schilderen, inclusief kozijnen en deuren. Wij zijn zeer tevreden over het schilderwerk en tevens de omgang met de mannen die aan het werk waren. Prijs/kwaliteitverhouding is prima. Voor een volgende klus in ons huis of tuin zullen we dit bedrijf zeer zeker weer benaderen.

Suzan
Onze klant

Pjotr en Martin hebben mijn hele appartement geschilderd. Ze werken hard en netjes…ik kan ze iedereen aanbevelen! topmannen!

Sandra
Onze klant